اعضای گروهک منافقین در آلبانی متلاشی شد
روزنامه «اگزیت» آلبانی گزارش داد، اعضای گروهک تروریستی منافقین که از سال ۲۰۱۳ میلادی به آلبانی پناهنده شدهاند بر اساس یک سند رسمی که توسط این رزنامه مشاهده شده است، به دلیل قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و پولشویی دستگیر شدهاند.
این گزارش افزود: این سند خطاب به یک گیرنده دیپلماتیک خارجی که دارای امضا و مهر مدیر اداره پلیس جنایی در پلیس ایالتی است، جزئیات یک برگه محرمانه از جرایم را ارائه میدهد که بنا بر گزارشها شامل اعضای این گروهک میشود.
در این بیانیه آمده است که دو عضو منافقین به همراه همدستان آلبانیایی و یونانی به دلیل مشارکت مستقیم در قاچاق انسان دستگیر شدند. در ۱۱ جولای ۲۰۲۱ میلادی، پلیس یک خودرو حامل شهروندان سوری، عراقی و کرد را متوقف کرد. تحقیقات بیشتر منجر به دستگیری اعضای اصلی باند شد.
بر اساس این سند، مشخص شد که بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ میلادی، همین باند قاچاق تلاش کرده است حدود ۴۰۰ عضو گروهک منافقین را از آلبانی به فرانسه منتقل کند.
اما این همه ماجرا نیست. در ۱۸ جولای ۲۰۲۱، یک محموله مواد مخدر توسط پلیس کشف و ضبط شد و دو مقام ارشد گروهک منافقین یعنی «نرگس ابریشمچی» و «حسن نایبآقا» دستگیر شدند. در سند رسمی گزارش شده است که آنها به ایفای نقش محوری در سازماندهی و حمل محموله مواد مخدر به ایتالیا اعتراف کردهاند. این دو نفر با دستور مستقیم سفیر امریکا در آلبانی آزاد شدهاند.
به گفته یک منبع رسمی که خواست نامش فاش نشود، این رویکرد جنایتکارانه به سال ۲۰۱۵ بازمیگردد. اسناد و منبع ادعا میکنند که اطلاعات مربوط به این جنایات نیز به سفارت آمریکا در تیرانا تحویل داده شده است.
اگزیت میگوید، برای ارزیابی درستی سند با سفارت آمریکا تماس گرفته اما هیچ پاسخ رسمی داده نشده است.
این رسانه در ادامه نوشته است: MEK که با نام «مجاهدین خلق ایران» شناخته میشود، یک گروه اپوزیسیون سیاسی ستیزهجوی ایرانی است که از سرنگونی حکومت فعلی حمایت میکند. اگرچه این نامگذاری از آن زمان لغو شده اما قبلاً توسط اتحادیه اروپا، کانادا، آمریکا و ژاپن به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته می شد. آنها اکنون از حمایت و حتی حمایت گسترده اتحادیه اروپا و آمریکا برخوردار هستند.
در سال ۲۰۱۳، دولت آمریکا از این گروهک در تبعید درخواست کرد که در آلبانی مستقر شوند، اما آنها در ابتدا این پیشنهاد را رد کردند. آنها در نهایت موافقت کردند که ۳۰۰۰ عضو را به کشور منتقل کنند و آمریکا ۲۰ میلیون دلار به آژانس پناهندگان سازمان ملل برای این هدف کمک کرد. در سال ۲۰۱۶، ۲۸۰ عضو دیگر به آلبانی به یک اردوگاه تحت حفاظت شدید در Manze، شهر دورس نقل مکان کردند.
تعداد کمی از روزنامهنگاران اجازه ورود به این محوطه را پیدا کردهاند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.