پیشروی اندک دلار در روز عقب نشینی طلا و سکه
اقتصاد نیوز : قیمت دلار آمریکا عصر روز پنجشنبه گذشته روی ۲۸ هزار و ۱۵۰ تومان قرار داشت اما قیمت دلار در بازار ارز امروز شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰ اندکی پیشروی را ثبت کرد.
دلار امروز ۳۰ تومان بالا رفت اما نتوانست سطح حمایتی ۲۸ هزار و ۲۰۰ تومانی را پس بگیرد. قیمت دلار امروز به ۲۸ هزار و ۱۸۰ تومان رسید. قیمت درهم در بازار ارز امروز نسبت به روز پنجشنبه گذشته ۲۰ تومان از ارزش خود را از دست داد. قیمت درهم در معاملات امروز بر خلاف افزایش قیمت دلار اندکی پایین رفت و با ۷ هزار و ۷۰۰ تومان مبادله شد.
با ضرب کردن قیمت درهم در عدد ۳.۶۷۳ عدد ۲۸ هزار و ۲۸۲ تومان به دست میآمد که از قیمت دلار در معاملات امروز قدری بالاتر بود.
قیمت اونس طلا امروز به زیر ۱۸۵۰ دلار ریزش کرد و در ابتدای معاملات امروز با ۱۸۴۵ دلار خرید و فروش شد. در بازار داخلی هم قیمت طلا امروز با کاهش همراه بود. این فلز زرد رنگ در بازار امروز نسبت به آخرین روز هفته گذشته ۶ هزار تومان ارزان شد و با ۱ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۴۰۰ تومان مبادله شد.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «قیمت طلا، بهای سکه را پایین کشید /پیشروی اندک قیمت دلار» بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.