ترکیه رزمایش نظامی خود را آغاز کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۱۲۵۷۵ سایت خوان

ايسنا : رزمایش «مدیترانه شرقی – ۲۰۲۱» روز سه شنبه با حضور نیروهای نظامی چندملیتی در استان موغلا ترکیه آغاز شد.

ترکیه رزمایش نظامی خود را آغاز کرد

فرماندهی نیروی دریایی ترکیه بر رزمایش «مدیترانه شرقی – ۲۰۲۱» که در آن ۱۰ کشور مختلف از جمله ۴ کشور عربی حضور دارند، نظارت می‌کند.

سرهنگ «ژنیت تالایمان» مقام نظامی نیروی دریایی ترکیه به خبرگزاری آناتولی گفت: مانور نظامی نیروی دریایی که در جنوب غربی ترکیه آغاز شده است تا ۱۲ نوامبر ادامه خواهد داشت و هدف آن انجام تمرینات مربوط به روش‌های کمک‌های بشردوستانه و واکنش به بلایای طبیعی است.

وی در ادامه تأکید کرد: در این مانور نیروهای مشترک چند ملیتی به همراه سازمان‌های غیر دولتی ترکیه حضور داشته و ۳۵ کشتی از ۱۰ کشور مختلف جهان به همراه ۵۰۰۰ نیروی مشترک، شرکت می‌کنند.

این مقام نظامی ترکیه تصریح کرد: نیروهای دریایی کشورش در این رزمایش، با ۲۶ ناو و بالگرد و پهپاد و همچنین جنگنده‌های اف ۱۶ متعلق به فرماندهی نیروی هوایی ترکیه شرکت می‌کند.

در این رزمایش، چهار کشور عربی عمان، عراق، اردن و لیبی به عنوان ناظران مانور نظامی دریایی ترکیه علاوه بر نیجریه، پاکستان و اوکراین مشارکت دارند.

آغاز مانور نیروی دریایی ترکیه با حضور ۴ کشور عربی

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن