ساعت طرح ترافیک تهران از فردا تغییر می کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۱۱۸۱۴ سایت خوان

همشهری آنلاین : از فردا ۱۰ آبان ساعت آغاز اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از ۸:۳۰ به ۷:۳۰ و ساعت خاتمه آن از ۱۶ به ۱۷ تغییر می‌کند.

ساعت طرح ترافیک تهران از فردا تغییر می کند

در جلسه شماره ۷۰ شورای حمل و نقل و ترافیک شهر تهران قرار شد: در مرحله اول و قبل از بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس، ساعت آغاز اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا از ۸:۳۰ به ۷:۳۰ و ساعت خاتمه آن از ۱۶ به ۱۷ تغییر می‌کند.

 در مرحله دوم و پس از بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس، ساعات اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا مطابق با وضع قبل از شیوع کرونا (با توجه به مصوبات قبلی) تغییر می‌یابد.

ساعت اجرای محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا در شهر تهران در ۶ ماه اول سال از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۹ و در ۶ ماه دوم سال از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۸ است.

همچنین قرار است ، شورای حمل و نقل و ترافیک تهران لغو منع تردد شبانه در تهران را از ستاد ملی مقابله با کرونا درخواست کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن