پیش بینی روند بازار ارز در هفته دوم مهر
اقتصاد نیوز : برخی معامله گران بازار ارز تاکتیک جدیدی را برای معاملات روز شنبه در نظر گرفته اند. آن ها باور دارند که قیمت دلار در هفته گذشته رشد زیادی را تجربه کرده و با گذر از سقف قیمتی ۱۱ ماهه به مقاومت سنگین ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان نزدیک شده است.
از نظر آن ها، با توجه به چنین رشدی، امکان اصلاح قیمت دلار در ابتدای هفته، خصوصا با توجه به حساسیت بازارساز، وجود دارد. به همین دلیل، هدف اول برخی از معامله گران در ابتدای هفته ممکن است فروش برخی از ارزهای خود باشد.
در واقع معامله گران ممکن است در ابتدای هفته از موقعیت خرید عقب نشینی کنند. با این حال، آن ها تمایل دارند که در نرخ های پایین تر، بار دیگر با قدرت وارد بازار شوند. به عبارت دیگر، تاکتیک جدید بازیگران ارزی عقب نشینی موقت و حمله به بازار در نرخ های پایین تر خواهد بود.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «قیمت دلار به سقف می خورد؟/تاکتیک جدید در بازار ارز» بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.