تراکتور به حالت تعلیق درآمد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۹۵۵۲۹ سایت خوان

انتخاب : روابط عمومی باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیر اعلام کرد که فعالیت‌های این باشگاه تعلیق شده و هیئت فوتبال امور آن را بر عهده خواهد گرفت.

تراکتور به حالت تعلیق درآمد

روابط عمومی باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیر اعلام کرد که فعالیت‌های این باشگاه تعلیق شده است و هیئت فوتبال امور این باشگاه تبریزی را به عهده خواهد داشت.

 روابط عمومی باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات و حواشی اخیر پیرامون باشگاه بیانیه‌ای صادر کرد. متن بیانیه به شرح زیر است:

«باسمه تعالی
با عنایت به حواشی اخیر و تنش‌های پیش آمده پیرامون تیم فوتبال تراکتور و حضور مکرر حدود ۱۵۰ نفر در روزهای اخیر در محل باشگاه که موجب برهم زدن آرامش تیم و تعطیلی تمرین امروز شد، به اطلاع می‌رساند، با توجه به خواسته افراد حاضر در این تجمع و در حضور عوامل هیئت فوتبال استان، تصمیم هیئت مدیره باشگاه بر آن شد که از این تاریخ تمامی فعالیت‌های باشگاه به حالت تعلیق درآمده و امورات مربوطه از امروز بر عهده هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی بوده و تیم تحویل آنها می‌شود.

تصمیم هیئت مدیره باشگاه تراکتور به دنبال حواشی اخیر که در حساس‌ترین برهه تیم اتفاق افتاده، اتخاذ شده و از امروز مسوولیت تیم بر عهده هیئت فوتبال استان است و در خصوص بحث مالکیت باشگاه نیز هیئت مدیره هلدینگ تصمیم‌گیری خواهد کرد».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن