پیام اینستاگرامی سید حسن خمینی به مناسبت روز خبرنگار

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۸۸۲۹۷ سایت خوان

جماران : سید حسن خمینی در پیامی اینستاگرامی گفت: وجود رسانه لازم است برای اینکه امور را شفاف می کند ولی خب آنهایی که اهل فساد هستند بیکار نمی نشینند و دوغ و دوشاب را قاطی می کنند.

پیام اینستاگرامی سید حسن خمینی به مناسبت روز خبرنگار

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در پستی اینستاگرامی به مناسبت روز خبرنگار با تبریک این روز به تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه، ویدیویی از سخنان خود در دی ۱۳۹۶ را منتشر کرد.

یادگار امام در این ویدیو می گوید: «وجود رسانه لازم است برای اینکه امور را شفاف می کند ولی خب آنهایی که اهل فساد هستند بیکار نمی نشینند و دوغ و دوشاب را قاطی می کنند، لذا در بسیاری از کشورها می بینید که آزادی های رسانه ۱۰۰ درصد است اما فساد کم نمی شود. لذا رسانه و اصحاب رسانه و کسانی که در فضاهای مجازی کار می کنند باید خودشان بیش از همه نسبت به سلامت این فضا حساس باشند، والا حداقلش اینکه نقش بازدارنده خودش را ایفا نمی کند، یک مجموعه بهم ریخته ای را پدید می آورد که به همان اندازه حقیقت در آن گم است که در فضاهای ۱۰۰ درصد بسته گم است.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن