خیز جدید کرونا در خوزستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۸۳۳۹۰ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:در روز‌های اخیر شمار مراجعین به بیمارستان‌های استان به شدت افزایش پیدا کرده و این موضوع بسیار نگران کننده است.

خیز جدید کرونا در خوزستان

فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تعداد مراجعین به بیمارستان‌های بهبهان و ماهشهر بیش از دو برابر شده است و این موضوع بسیار نگران کننده است و  معمولا آمار مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌های استان در محدوده  یک هزار و۵۰۰ تا  یک هزار و ۸۰۰ بود، اما این آمار در دیروز به ۳ هزار نفر رسید.

او بیان داشت: بعد از دو ماه شمار بیماران بستری در بیمارستان‌های استان ۴ رقمی شد و به همین دلیل چهار بیمارستان جدید شامل بیمارستان سینا، بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان فاطمه الزهرا (س) نیروی انتظامی و بیمارستان امیرالمومنین (ع) تامین اجتماعی نیز به چرخه ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا اضافه شدند

ابول نژادیان افزود: با توجه به وضعیت خطرناک شیوع کرونا در خوزستان از مردم درخواست می‌کنیم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام جدی داشته باشند و از هرگونه تردد غیرضروری، مسافرت و برگزاری دورهمی و تجمع خودداری کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن