گرچه قوه قضائیه به صورت تک پالس‌هایی اعلام کرده که پای قالیباف در تخلفات گسترده‌ی عیسی شریفی گیر نیست، اما نه افکارِعمومی و نه اعضای شورای شهر کنونی تهران آن را نپذیرفته‌اند. 

در چنین احوالی، انتخاب شورای شهر تهران همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار شد و اصول‌گرایان کرسی‌های ۲۱گانه آن را تصاحب کردند. 

اما نکته جالب این است که تنها اصول‌گرایانی توانستند به شورای شهر جدید راه یابند که در باند قالیباف هستند. اکثر منتخبان (که البته با آرای بسیار پایینی برگزیده شدند) معاونان یا مدیران دوره قالیباف هستند و تک و توکی نیز از افرادی که عملاً به او نزدیکند. 

اینک که بحث و مشاجره بر سر انتخاب شهردار جدید راه افتاده است، قالیباف دست بالا را دارد. چمران عضو هشتادساله و پرویز سروری عضو ۶۳ساله شورای شهر جدید، از نزدیک‌ترین چهره‌ها به قالیباف هستند و بعید می‌نماید برخلاف نظر او اجازه دهند «غریبه»‌ای شهردار تهران شود. 

با این اوصاف، مطرح شدن نام افراد مختلف برای تصدی شهرداری فقط یک جنگ زرگری و سرگرمی رسانه‌ای است. 

این هم روشن است که انتخاب شهرداری تهران با رضایت و موافقت نهادهای بالادستی صورت می‌گیرد و روشن است که برای کسب چنین توافقی دست قالیباف از رقیبانش بازتر است. حتی او راحت‌تر می‌تواند با ابراهیم رئیسی ـ که قاعدتاً اختلاف‌نظرهایی با او دارد ـ تعامل کند و در ازای امتیازدهی، شهرداری را از آنِ خود کند. 

به این ترتیب، اگر کسی بخواهد برای شهردار بعدی نامه بنویسد، باید آدرس روی پاکت را چنین بنگارد: تهران ـ میدان بهارستان ـ ساختمان مجلس ـ دفتر شهردار محترم تهران. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.