عامل سرقت مسلحانه سیم برق در کرمانشاه دستگیر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۸۰۳۹۳ سایت خوان

فارس : فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، از دستگیری عامل سرقت مسلحانه سیم برق در شهر کرمانشاه و با تلاش ماموران پلیس آگاهی خبر داد.

عامل سرقت مسلحانه سیم برق در کرمانشاه دستگیر شد

سردار علی‌اکبر جاویدان امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: چند روز پیش اعضای یک باند سه نفره در شهرک دادگستری الهیه و مقابل چشمان مردم اقدام به سرقت قابل توجهی سیم برق کردند.

وی افزود: به دنبال این اقدام و زمانی که چند تن از شهروندان قصد مداخله و جلوگیری از سرقت سیم برق می‌کنند یکی از اعضای باند با اسلحه‌ای که در اختیار داشته برای ترساندن مردم اقدام به تیراندازی هوایی می‌کند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: پس از این اتفاق، اقدامات اطلاعاتی گسترده برای شناسایی و دستگیری اعضای باند آغاز و ماموران پلیس آگاهی توانستند عامل اصلی را در میدان آزادی شناسایی و دستگیر کنند.

وی با اشاره به کشف ادوات سرقت از سردسته باند، گفت: تلاش برای دستگیری ۲ عضو دیگر و همچنین یک مالخر ادامه دارد.

جاویدان در پایان از قاطعیت پلیس در برخورد با هرگونه ناامنی خبر داد و گفت: کرمانشاه جای امنی برای سارقان و مجرمان نیست و دیر یا زود در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن