واکنش یک مسئول به قطع برق یک بیمارستان و نبود برق اضطراری
معاون درمان ستاد کرونای تهران با بیان اینکه گزارش مستندی در استان تهران مبنی بر نبود برق اضطراری و بروز مشکل برای بیماران نداشتهایم، علائم شایع واریانت دلتا را تشریح کرد.
دکتر نادر توکلی با طرح این ادعا که با هماهنگی انجام شده در استان تهران قطعی برق در بیمارستانها را تقریباً به صفر رساندهایم، اظهار داشت: تمام بیمارستانها به برقهای اضطراری شامل ژنراتور و دستگاه UPS که برای دستگاههای حساس مانند ونتیلاتور استفاده میشود، مجهز است و گزارش مستندی در استان تهران مبنی بر نبود برق اضطراری و بروز مشکل برای بیماران نداشتهایم.
وی افزود سیستم برق اضطراری سریعاً وارد مدار میشود البته قطعاً مانند زمانی که برق عادی وصل است نخواهد بود اما برق قسمتهای مهم مانند ونتیلاتورها، مانیتورهای علائم حیاتی، کامپیوترهای مورد نیاز و دستگاههای حساس وصل میشود و تا این لحظه مشکلی مبنی بر وصل نشدن برق اضطراری در بیمارستانهای تهران نداشتهایم.
توکلی در پاسخ به این سوال که "آیا قطعی برق دستگاههای اکسیژنساز خانگی را با مشکل مواجه میکند؟" بیان کرد: معمولاً دستگاههای اکسیژنساز خانگی باطری دارند و برخی بیماران نیز از کپسول اکسیژن استفاده میکنند که نیازی به برق ندارد، البته اگر بیماران نیاز فوری به اکسیژنساز دارند در شرایط قطعی برق میتوانند به بیمارستان مراجعه کنند.
معاون درمان ستاد کرونای تهران با بیان اینکه با هماهنگیهای صورت گرفته در مراکز بهداشت و درمان، برای نگهداری واکسن و اتصال برق اضطراری در تلاش برای جلوگیری از بروز قطعی در سیستم ارائه خدمات درمانی هستیم، بیان داشت: استاندار تهران در جلسات بر این قضیه نظارت دارد تا سیستمهای اضطراری سریعاً وارد مدار شود و مشکلی ایجاد نشود.
وی در واکنش به ویدئویی که در فضای مجازی از قطعی برق در یکی از بیمارستانها منتشر شده است، گفت: ممکن است کلیپی منتشر شود که تا زمانی که برق وصل شود، یک راهرو یا بخش روشنایی نداشته باشد اما به دلیل وجود برق اضطراری در دستگاه هایی که حساس هستند، قطعی برق مشکلی ایجاد نمیکند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.