تکرار یک اتفاق در بازار ارز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۶۱۳۹۱ سایت خوان

اقتصاد نیوز : زمانی که قیمت به صورت شارپی ریزش می کند، با همان سرعت هم برمی گردد. این صحبتی است که بارها در بازار ارز توسط شماری از معامله گران باتجربه ارزی مطرح شده است.

تکرار یک اتفاق در بازار ارز

زمانی که بازار از حضور بایدن در کاخ سفید اطمینان کرد، موج زیادی از معامله گران در موقعیت فروش قرار گرفتند. به طوریکه قیمت ظرف ۴ روز ۳ هزار و ۵۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و از نزدیک مرز ۲۵ هزار تومان به سطح ۲۱ هزار و۶۰۰ تومان ریخت.

با وجود این، ریزش شدید دلار در آن مقطع زمانی نه تنها ادامه نیافت، بلکه با هجوم خریداران مواجه شد. تحت تاثیر این هجوم، اسکناس آمریکایی در بهمن ماه حدود ۱۸ درصد افزایش قیمت را ثبت کرد. فعالان اعتقاد دارند،‌ اگر بازارساز می خواهد چنان اتفاقی در بازار تکرار نشود، باید سعی کند قیمت را به صورت مدیریت شده تر پایین ببرد.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر ریزش خطرناک در بازار ارز؟ مقصد بعدی قیمت دلار بخوانید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن