نمونه‌ مشکوک به کرونای هندی و آفریقایی در تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۵۹۹۶۵ سایت خوان

ايسنا : سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون مورد مثبت قطعی شناسایی شده کرونای هندی و آفریقایی در استان نداشتیم، اما موارد مشکوکی بوده که برای تشخیص به تهران فرستاد شده و در صورت مثبت بودن نتیجه اعلام خواهد شد.

نمونه‌ مشکوک به کرونای هندی و آفریقایی در تهران

دکتر فاطمه نوروزیان افزود: در شبانه روز گذشته فوتی ناشی از کرونا در استان ثبت نشده است و شمار جان باختگان کرونا در استان همچنان هزار و ۱۲۲ نفر است.

وی اظهار کرد: با بستری شدن ۱۰۱ بیمار جدید شمار بستری‌ها در استان به ۴۴۹ نفر رسید که ۷۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویزه بستری هستند و حال ۱۶ نفر وخیم است.

نوروزیان خاطرنشان کرد: تاکنون مورد مثبت قطعی شناسایی شده کرونای هندی و آفریقایی در استان نداشتیم، اما موارد مشکوکی بوده که برای تشخیص به تهران فرستاد شده و در صورت مثبت بودن نتیجه اعلام خواهد شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: با توجه به مراودات زیاد هرمزگان با کشورهای خارجی به هر حال در معرض خطر بیشتر است که امیدواریم با هوشیاری و مراقبت مردم و مسئولان مانع از شیوع این گونه‌های جدید در استان شویم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن