گزارش توئیتری ظریف از سفرش به بغداد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۵۹۶۱۸ سایت خوان

فارس : وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گزارشی توئیتری از سفرش به بغداد و دیدارهای انجام شده، نوشت: در این دیدارها تأکید شد که همسایگان برای ایران در اولویت قرار دارند.

گزارش توئیتری ظریف از سفرش به بغداد

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه خلیج فارس و پس از دوحه در بغداد حضور یافت، دیروز (دوشنبه) ششم اردیبهشت ماه با مقامات و شخصیت‌های سیاسی و دینی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی امروز (‌سه‌شنبه) در توئیتی در این زمینه نوشت: گفت‌وگوهایی عالی در عراق با «برهم صالح» رئیس جمهور، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر، «محمد الحلبوسی» رئیس مجلس و «فؤاد حسین» وزیر خارجه و همچنین رهبران ارشد جریان‌های سنی و شیعه داشتم.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: در این دیدارها تأکید شد که همسایگان برای ایران در اولویت قرار دارند. ما از نقش محوری عراق در منطقه استقبال می‌کنیم. ملاقات‌های بیشتری امروز در بغداد و اربیل انجام خواهد شد. 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در بغداد با وزیر خارجه، رئیس جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس دیدار و گفت‌وگو کرد.

نخست‌وزیر عراق در دیدار ظریف گفت: نگاه عراق به ایران تنها در چارچوب همسایگی نبوده، بلکه ایران شریک راهبردی عراق است.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات و شخصیت‌های سیاسی و دینی عراق شامگاه دوشنبه ششم اردیبهشت با  رهبران جریانات سیاسی و شخصیت‌های برجسته شیعی عراق از جمله نخست وزیران سابق دیدار و به گفت‌وگو پرداخت.

ظریف قرار است امروز نیز دیدارهایی را در بغداد داشته باشد و پس از آن به اربیل سفر و با مقامات منطقه کردستان عراق دیدار کند. وی پس از آن به عمان سفر خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن