دستگیری فردی که با قمه مزاحم زنان در دماوند می‌شد+عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۴۲۰۳۸ سایت خوان

ایلنا : فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از دستگیری فرد مزاحم شرور قمه به دست ظرف کمتر از ۲۴ ساعت توسط ماموران پلیس امنیت دماوند خبر داد.

دستگیری فردی که با قمه مزاحم زنان در دماوند می‌شد+عکس

سرهنگ فاضلی، فرمانده انتظامی شهرستان دماوند گفت: در پی مزاحمت و قمه‌کشی فردی شرور برای احدی از بانوان و انتشار فیلم در فضای مجازی در همان ساعات اولیه تحقیقات پلیس امنیت شروع و نامبرده شناسایی و با تلاش عوامل پلیس اطلاعات‌ و امنیت این فرماندهی ظرف کمتر از ۲۴ ساعت متهم در مخفیگاه خود دستگیر شد.

وی ادامه داد: اسلحه سرد (قمه) از وی کشف و بازداشت گردید و جهت مجازات قانونی متعاقبا به دادسرا تحویل خواهد شد.

دستگیری فردی که با قمه مزاحم زنان در دماوند می‌شد/ عکس

فرمانده انتظامی شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: از شهروندان عزیز انتظار داریم که به‌محض مشاهده چنین مواردی بلافاصله مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع و همکاری لازم را انجام تا بلافاصله در محل حاضر و برخورد قانونی در صحنه با مزاحمین و متهمین انجام شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن