پیشنهاد آمریکا به سوریه فاش شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۲۷۸۵۵ سایت خوان

ايسنا : رئیس حزب توحید عربی لبنان از پیشنهاد جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی به نظام سوریه درباره نفوذ دوباره در لبنان پرده برداشت.

پیشنهاد آمریکا به سوریه فاش شد

وئام وهاب، رئیس حزب توحید عربی لبنان و وزیر سابق این کشور در سخنانی تاکید کرد که آمریکا و در پس آن رژیم صهیونیستی به سوریه پیشنهاد نفوذ دوباره در لبنان، تسلط بر ادلب و بازسازی این کشور را داده‌اند.

وهاب در ادامه گفت که اما آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل خواستار چشم‌پوشی نظام سوریه از بلندی‌های اشغالی جولان شدند که بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه با این پیشنهاد مخالفت کرده است.

رژیم صهیونیستی در جنگ شش‌ روزه در ۱۹۶۷ (میلادی) بخش بزرگی از بلندی‌های جولان که جزئی از خاک سوریه بود را به اشغال خود درآورد و آوریل ۲۰۱۹ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حاکمیت این رژیم بر بلندی‌های اشغالی جولان سوریه را به رسمیت شناخت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن