خط و نشان حسن روحانی برای آمریکایی‌ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۲۶۲۹۴ سایت خوان

خبر آنلاین : رئیس جمهور گفت: ‌شهادت شهید سلیمانی انتقام از جمهوری اسلامی و انتقام از ملت‌های منطقه و استقلال کشورهای منطقه بود. انتقام از ملت‌های بزرگی بود که در برابر توطئه‌ها و صهیونیزم ایستادند و توطئه را شکستند.

خط و نشان حسن روحانی برای آمریکایی‌ها

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز(چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت، با اشاره به سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: در سالی که فردا به پایان می‌رسد، با یک غم و درد روبه‌رو هستیم. ما سال گذشته با شهادت سردار بزرگ، در یک ترور وحشیانه روبه‌رو شدیم که توسط مقامات آمریکایی از جمله رئیس‌جمهوری و وزیر خارجه این کشور که این دو از مسئولین این جنایت هستند، انجام شد.  

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه دیگران هم در این جنایت شریک و سهیم هستند، ادامه داد: ملت ما دست از آنها نخواهند کشید و این حق مردم ما است که از خون عزیز خود انتقام گرفته و از حقوق مسلم آن بزرگوار دفاع کنند.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ‌شهادت شهید سلیمانی انتقام از جمهوری اسلامی و انتقام از ملت‌های منطقه و استقلال کشورهای منطقه بود. انتقام از ملت‌های بزرگی بود که در برابر توطئه‌ها و صهیونیزم ایستادند و توطئه را شکستند.

روحانی با بیان اینکه آنها نمی‌خواستند مسئله داعش اینگونه تمام شود، اضافه کرد: داعش مزدور صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بود. اینها وقتی زخمی شدند اسراییلی‌ها آن را به خاک خود برده و مداوا کردند و هر جا هم به اسلحه نیاز داشتند به آنان اسلحه دادند. کسی که از به هم‌ریختگی و ناامنی منطقه استفاده نخست را می‌برد، صهیونبیست‌ها و بعد آمریکا هستند.

وی افزود: از ناامنی یمن، سوریه، عراق، لبنان و افغانستان کسی جز صهیونیست‌ها نفع نمی‌برد؛ همه کشورهای منطقه از ناامنی ضرر می‌کنند. آنان با ترور شهید سلیمانی می‌خواستند از مرد بزرگی انتقام بگیرند که در مقابل آنان به خوبی و با درایت می‌ایستاد. بعضی فکر می‌کنند سردار یک شجاع کم نظیر بود؛ این درست است اما تنها شهامت نیست بلکه درایت او هم مهم است.

روحانی ادامه داد: شلیک موشکی به عین الاسد سیلی کوچکی بود، سیلی اصلی حضور مردم ایران، لبنان، سوریه و عراق در مراسم شهادت سردار سلیمانی بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن