جنگنده های روسی هواپیمای راهبردی آمریکا را رهگیری کردند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۹۲۱۵۲ سایت خوان

فارس : وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه از رهگیری و همراهی یک فروند هواپیمای راهبردی آمریکا بر فراز دریای «برینگ» و دریای «اوخوتسک» خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «یک فروند جنگنده "میگ-۳۵ " و یک "سوخو-۳۵ " یک بمب افکن "لنسر-بی ۱" آمریکا را بر فراز دریای رینگ و اخوتسک همراهی کردند.»

 وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این  دو جنگنده بعد از رهگیری و همراهی این بمب افکن سالم به پایگاه‌های خود بازگشتند. این اتفاق در حالی رخ داد که فعالیت‌های جاسوسی ناتو نزدیک مرزهای روسیه افزایش یافته و هواپیماهای جاسوسی آن هر روز نزدیک مرزهای روسیه شناسایی می‌شوند.

روسیه هشدار داده که پروازهای ناتو و آمریکا نزدیک مرزهای خو را تهدید و به منزله تشدید تنش تلقی می‌کند. این در حالی است که جنگنده‌ها و بمب افکن‌های روسیه حین پرواز در حریم هوایی بین‌المللی و نزدیک مرزهای آمریکا  تمام موازین هوانوردی را رعایت کرده  و دستکم در فاصله ۳۰ کیلومتری مرزهای این کشور قرار می‌گیرند.

چندی قبل مرکز کنترل دفاع ملی روسیه اعلام کرد  که یک جنگنده سوخو-۲۷ یک هواپیمای شناسایی RC-۱۳۵ آمریکا و یک جت شناسایی گلف‌استریم سوئدی را بر فراز دریای بالتیک همراهی کرد. 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن