دیلی‌میل گزارش داد، واکسن ضد کرونای امپریال کالج لندن پس از گذراندن نخستین مرحله از آزمایش‌ها وارد مرحله دوم آزمایشات انسانی خواهد شد.

براساس گزارش‌های منتشر شده، واکسن توسعه داده شده توسط محققان این دانشگاه توانسته در بدن آنتی‌بادی‌های ضد کووید ۱۹ تولید و ویروس را خنثی کند. 

کاترینا پوللاک، رئیس کلینیک COVIC۱ امپریال کالج در این رابطه گفت: اولین آزمایشات بالینی موفقیت آمیز بوده و مرحله دوم آزمایشات با حضور ۲۰۰ داوطلب در بیمارستان‌های لندن صورت خواهد گرفت.

دولت انگلیس بیش از ۴۰ میلیون پوند برای توسعه واکسن به امپریال کالج لندن تخصیص داده است؛ یکی از مهم‌ترین واکسن‌های ضدکرونایی که توسط انگلیس در حال توسعه است به زودی فاز دوم آزمایشات بالینی را آغاز می‌کند. 

نتایج حاصل از مرحله اول آزمایشات بالینی واکسن آکسفورد در روز سه شنبه در  لنست، ژورنال پزشکی انگلیس منتشر شد.

واکسن امپریال کالج از زنجیره‌های مصنوعی رمز ژنتیکی از نوع RNA ساخته شده بر اساس ژن‌های ویروس استفاده می‌کند. هنگامی که این واکسن به درون عضله تزریق می‌شود، سلول‌های خود بدن شروع به تولید نسخه‌های یک پروتئین گل‌میخی ویروس کرونا می‌کنند که دستگاه ایمنی را فعال می‌کند و آنتی‌بادی‌های تولید شده باعث مصونیت در برابر عفونت‌های بعدی کرونا می‌شوند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.