کشورهای دیگر چگونه کرونا را مهار کردند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۷۱۵۶۱ سایت خوان

خبر آنلاین : سخنگوی وزارت بهداشت استفاده از ماسک، شسشتوی دست‌ها و فاصله‌گذاری فیزیکی را تنها راه‌حل‌های موجود برای مقابله با کرونا دانست.

سیما لاری امروز پس از اعلام آخرین آمارهای کرونا در ایران از مردم خواست تا  از مسافرت، به ویژه سفر  به استان‌های دارای وضعیت قرمز و هشدار خودداری کنند.

وی با بیان اینکه دانشمندان و محققان برجسته ایرانی در حال تحقیقات برای کشف واکسن کرونا هستند، گفت:  با این وجود تاکنون هیچ واکسن و داروی قطعی به دست نیامده است.

لاری افزود: اگر کشورهایی تاکنون برای مهار این بیماری موفق شده اند مهمترین نقش را در کنار اعمال محدودیت‌ها، مردم کشورها با رعایت پروتکل‌ها داشته‌اند.

وی افزود: هیچ راه حل موثری تا کنون به جز عملکرد ما مانند استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری شناخته نشده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن