مدت آموزشی سربازان به یک ماه کاهش یافت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۷۱۰۳۸ سایت خوان

ايسنا : معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: طبق اعلامیه‌ سازمان وظیفه عمومی ناجا، تا اطلاع ثانوی مدت آموزشی رزم مقدماتی سربازان به مدت یک ماه است.

سرهنگ حسین عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با آموزش رزم مقدماتی سربازان، اظهار کرد: با توجه به ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح، مدت آموزش رزم مقدماتی سربازان به دلیل تشدید شیوع ویروس کرونا و نیاز به رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی و در راستای حفظ سلامتی سربازان، به مدت یک ماه کاهش یافته و تا اطلاع ثانوی به صورت یک ماهه استمرار خواهد داشت.

وی افزود: هرگونه تصمیم‌گیری درخصوص تغییر مدت زمان این دوره به شرایط تداوم شیوع این بیماری در آینده بستگی دارد و در زمان مقرر تعیین تکلیف و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در سروش به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن