علی ربیعی در مراسم جشنواره فرشته مهر که برای پاسداشت ۱۱۰ شهید سلامت در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد، گفت: ما حالا حالاها باید دین خودمان را ادا کنیم و باید داستان‌هایمان را تعریف کنیم. داستان‌های زیادی به دلیل کرونا در کشور اتفاق افتاد که بخش اعظمی از آن‌ها در همین بیمارستان ها رقم خورده است.

وی افزود: گاهی فکر می‌کنم کرونا با حضور دکتر نمکی به عنوان وزیر بهداشت و همکاران‌شان قابل تحمل‌تر شد. بعد از جنگ تحمیلی فکر می‌کردیم که روح ایثار از جامعه رخت بست. خیلی‌ها در این زمینه صحبت می‌کردند و این موضوع به گونه‌ای نوستالژی شده بود. این درحالیست که اکنون با گوشت و پوست‌مان می‌فهمیم که این بار قهرمانان با لباس سپید آمدند. این قهرمانان متخصص طب اورژانس بودند، متخصص عفونی بودند، متخصص بیهوشی بودند، پرستاران بودند، بهورز بودند، نظافتچی بیمارستان بودند و... این قهرمانان از دل جامعه آمدند.

ربیعی ادامه داد: هیچ نسلی بدون قهرمان زندگی نمی‌کند و تاریخ یک کشور هم روزهای سختی دارد و قطعا در آینده داستان‌های بسیاری از فداکاری‌هایی که رخ داد و روزهای تلخ و سختی که باهم سپری کردیم، مطرح می‌شود. خیلی‌ها فکر می‌کردند که ما زمین می‌خوریم و بلند نمی‌شویم، بیمارستان هایمان پر از کشته می‌شود و تخت‌هایمان خالی نخواهد بود، سالمندان‌مان خواهند مرد، اما خوشبختانه هیچ یک از این‌ها رخ نداد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما باید از جان مردم در برابر بیماری کووید-۱۹ دفاع می کردیم که خوشبختانه جامعه از این آزمایش سربلند بیرون آمد. سلام دولت و رییس جمهور را به خانواده کادر پزشکی و درمانی و ۱۱۰ خانواده شهدای سلامت می‌رسانم. این شهدا به طور غم انگیز شهید و دفن شدند. این برایمان قابل درک است و از همه این افراد تقدیر می کنیم. جامعه سپاسگذار مدافعان سلامت است و تاریخ تلاش‌های این افراد را فراموش نمی‌کند. رییس جمهور و اعضای دولت سپاسگذار شما هستند.

ربیعی همچنین گفت: ما این روزهای سخت را مدیریت و کنترل کردیم و امروز داریم کرونا را مهار می‌کنیم و امیدواریم در کنار هم از این مهار هم عبور کنیم. امیدوارم در روزهایی نه چندان دور این بیماری را مهار کرده و از مدافعان سلامت تقدیر کنیم. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.