روایتی از تهدید قتل بازیکنان گالاکسی توسط زلاتان!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۶۴۰۰ سایت خوان

تسنیم : هم‌تیمی زلاتان در تیم لس آنجلس گالاکسی به روایتی از تهدید بازیکنان توسط زلاتان در رختکن پرداخت.

هم تیمی سابق زلاتان ابراهیموویچ در تیم گالاکسی آمریکا ادعا کرد که این مهاجم سوئدی میلان یک بار آن‌ها را تهدید به قتل کرده و از داشتن ۳۰۰ میلیون یورو در حساب بانکی خود خبر داده است.

زلاتان با حضور در لیگ MLS در ۵۸ بازی موفق شد ۵۳ گل به ثمر برساند و پس از آن در ژانویه راهی میلان ایتالیا شد.

با این حال ژائو پدرو تصویر متفاوتی از ستاره سوئدی را نشان داد و ادعا کرد که او تاثیر زیادی در رختکن بر روی بازیکنان داشته است.

وی به رکورد گفت: ما برای بازی به هیوستون دینامو رفتیم و در دقایق پایانی با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خودریم.

او در رختکن به بازیکنان گفت که اینجا آمده‌اید تا به ساحل و یا هالیوود برای تفریح بروید، خب من ۳۰۰ میلیون یورو در حساب بانکی‌ام و یک جزیره دارم و نیازی نیست که اینجا باشم و اولین کسی که در این باره به من چیزی بگوید او را می‌کشم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن