دکتر سعید نمکی گفت: اجرای طرح ترافیک در تهران بزرگ و کلان‌شهرها وجود دارد. در آخرین نشستی که در وزارت کشور برگزار شد، طرح ترافیک از تهران برداشته شد، چرا که به‌نظر می‌رسد در شرایطی که وسایل نقلیه عمومی ما برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تکافو نمی‌کند، وسیله نقلیه شخصی یکی از مطمئن‌ترین شیوه‌های استفاده و رفت‌وآمد است و ما باید مردم را ترغیب کنیم تا برای اجرای اصله‌گذاری هوشمند از وسیله نقلیه عمومی کمتر استفاده کرده و عمدتاً به سمت استفاده از وسایل نقلیه شخصی روند.

وی افزود: به همین دلیل پیشنهاد ما این بود که طرح ترافیک در تهران لغو شود که در کمیته هم مصوب شد. باید توجه کرد که مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا لازم‌الاجراست. ما طرح ترافیک را نه امروز اجرایی می‌دانستیم و نه فردا و نه روزهای آتی و اگر صلاح به اجرای آن باشد، خودمان اعلام خواهیم کرد. بنابراین چیزی به نام اجرای طرح ترافیک نداریم و مردم می‌توانند با وسایل نقلیه شخصی عبور و مرور کنند. سپس ارزیابی می‌کنیم و اگر راه‌بندان‌های شدید و مشکلات عدیده دیدیم، حتماً تجدید نظر خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در عین حال امروز در خدمت رئیس جمهور و تعدادی از وزرا بودیم. اصرار آقای رئیس جمهور بر این است که اولین اولویت کشور سلامت مردم ماست و بازگشایی صنوف به معنای اجبار بازگشایی کسبه نیست. اگر استانداری یا مسئولین استانی تشخصی دادند با همکاری و هماهنگی شورای اصناف یک استان یا شهرستان که بازگشایی‌ها موجب مشکلات خاصی برای مردم می‌شود، خودشان می‌توانند در این باره تصمیم‌گیری کنند و با رضایت‌مندی دو طرفه این اقدام را به تعویق بیندازند.

وی تأکید کرد: بنابراین بازگشایی صنوف به معنای اجازه است، نه اجبار کردن. بنابراین استان‌ها بر حسب ضرورت، کار را پیش برند. اگر در جایی استانداران و یا رؤسای دانشگاه‌ها یا شورای اصناف نیازمند سؤالی از وزارت بهداشت بود و نیاز به مکاتبه‌ای با ما داشت، حتماً رسیدگی می‌کنیم و اقدام خواهیم کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.