دستگیری ۶۱۳ مجرم فراری در پایتخت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۱۲۴۳ سایت خوان

ایسنا نوشت: رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری ۶۱۳ مجرم متواری در پایتخت از سوی قرارگاه جلب محکومان متواری خبر داد.

سردار کیوان ظهری با اشاره به فعالیت قرارگاه جلب محکومان متواری در پایتخت گفت: برخی از مجرمانی که در زندان هستند، گاهی پس از دریافت مرخصی یا سپردن وثیقه متواری می‌شوند که در همین راستا نیز قرارگاهی با هدف شناسایی، دستگیری و بازگرداندن این افراد به زندان در پلیس پیشگیری تشکیل شده است.

 وی با اشاره به فعالیت این قرارگاه در سال گذشته گفت: در سال ۹۸ در مجموع ۶۱۳ محکوم متواری از سوی این قرارگاه شناسایی و دستگیر شده‌اند که متأسفانه برخی از این افراد دوباره دست به ارتکاب جرم هم زده بودند.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از شهروندان خواست که هرگونه اطلاع خود از حضور و فعالیت مجرمان سابقه دار را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن