ویژه برنامه فرمول یک که با اجرای علی ضیا از شبکه اول سیما پخش می‌شد، میزبان امیر حسین رستمی(بازیگر) بود.

امیر حسین رستمی در این برنامه صحبت‌های انتقادی را مطرح کرد که همین مسئله سبب شد تا ناگهان برنامه بدون اطلاع مجری قطع شود.

بعد از چند دقیقه آگهی و پخش آیتم‌های مختلف، علی ضیا روی آنتن آمد و خبر از رفتن امیر حسین رستمی داد و گفت که انشالله در شب‌های آینده مجددا میزبان او می‌شویم. ما نمی‌خواهیم امید الکی بدهیم اما در این شرایط باید دو طرف ماجرا را دید.

امیر حسین رستمی در ابتدای صحبت‌های خود در این برنامه گفت: مدت‌هاست در برنامه زنده تلویزیون ظاهر نشدم، اما امشب دلیل‌های زیادی برای آمدن داشتم. چند نکته شخصا برای خودم سوال بود. چند وقت قبل یکی از دوستان دکترم مطلبی را درباره کرونا در اینستاگرام گذاشت و به من هم گفت که مسئله جدی است و ویروس به ایران هم وارد شده و باید شروع به مردم اطلاع رسانی کنیم. من هم ۲۴ ژانویه در صفحه خودم منتشر کردم. سوال اینجاست که چطور من که یک بازیگر ساده هستم و دوست دکترم در جریان آمدن کرونا بودیم اما وزیر محترم بهداشت ما تا روز اول اسفند خیلی محکم می‌گفتند که هیچ نشانه‌ای از کرونا در ایران نیست. 

وی ادامه داد: خوب بوده که ما اول یاد بگیریم که اول تحقیق کنیم و بعد تکذیب کنیم. چه اصراری بود که پروازهای ماهان به چین کنسل نشود، وقتی که می‌دانستیم مبدا این ویروس شهر ووهان چین است و اکثر دنیا تماس خود با این شهر را قطع کرده‌اند، باتوجه به هجمه‌های بسیاری که در فضای مجازی برای متوقف کردن این پروازها انجام شده بود، چه اصراری برای ادامه آن بود؟ متاسفانه تا آخرین لحظه این پروازها آمد و این بیماری را آورد.

رستمی در ادامه صحبت‌هایش اظهار داشت: این سوال‌های چکیده‌ای از سوالات ۷۰، ۸۰ میلیون مردم ایران است. سوال دیگر این بود که چقدر بهتر می‌شد یک شهر قرنطینه شود تا اینکه یک کشور را قرنطینه نکنند. چراکه در شروع این ویروس همه کشورهای همسایه ما را قرنطینه کردند و همه مرزهای خود را روی ما بستند.

این بازیگر در ادامه صحبت‌های خود از رئیس قوه قضائیه درخواست کرد تا فیلترینگ تلگرام را حداقل موقتا تا رفع بحران کرونا بردارد. چراکه سرعت اینترنت پایین بوده و برای مطلع شدن پزشکان از یکدیگر و بهره بردن بچه‌ها از وضعیت آموزش مجازی اپلیکیشنی همچون تلگرام مورد نیاز است.

وی در پایان نیز با انتقاد از تعطیل نکردن ادارات گفت: بسیاری از مشاغل همچون بیمارستان‌ها قابل تعطیل شدن نیستند اما برای کنترل شیوع ویروس کرونا می‌شد که ادارات را تعطیل کنیم اما این کار را انجام ندادیم. ولی باید بدانیم که کارمندان نمی‌توانند با طی‌الارض از منزل به محل کار برسند و مجبور هستند که از خانه بیرون بیایند و به سر کار بروند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.