سی جی تی ان گزارش داد، بررسی تازه پژوهشگران چینی در این زمینه که در نشریه نیچر به چاپ رسیده نشان می دهد ویروس کرونا بیشتر از طریق دهان و نیز مقعد به کودکان منتقل می شود و برای درمان کودکان مبتلا شده به کرونا نیز بیشتر باید به این دو عامل توجه کرد.

از سوی دیگر تظاهرات بالینی کرونا در کودکان کمتر از بزرگسالان است و این پدیده در افراد کم سن و سال به شکل چندان جدی رخ نمی دهد. کودکانی که به کرونا مبتلا می شوند تب بالا نخواهند داشت، کمتر سرفه می کنند و احساس ضعف کمتری خواهند داشت. بررسی عکس های اشعه ایکس ریه و برخی نتایج آزمایشگاهی دیگر نیز نشان می دهد اغلب کودکان در این بخش از بدن با آسیب عمده ای مواجه نمی شوند و ریه های آنها سالم باقی می مانند.

بر اساس بررسی انجمن پزشکی آمریکا تا به امروز کمتر از یک درصد از کودکان زیر ده سال جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند. علت این مساله قوی تر بودن سیستم ایمنی بدن کودکان در مقایسه با بزرگسالان و به خصوص کهنسالان در برابر ویروس کرونا اعلام شده است.

محققان چینی می گویند برای بررسی ابتلای کودکان به کرونا نمونه برداری از مقعد بهتر از نمونه برداری از حلق و دهان آنهاست و منجر به دستیابی به نتایج دقیق تری می شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.