چهارمین بحرینی سرگردان در ایران فوت کرد
مهر : در پی بهره برداری سیاسی بحرین از ویروس کرونا و شیوع آن در ایران، چهارمین شهروند بحرینی سرگردان در ایران که اجازه بازگشت به کشور خود را ندارد، فوت شد.
یک شهروند بحرینی که در ایران بسر می برد، فوت کرد. «عبدالحسین منصور علی» ۶۰ ساله، از اهالی منطقه عالی بحرین، ظهر امروز در یکی از هتل های مشهد در گذشت.
به گفته مدیر کاروان زیارتی که منصور همراه آنها بوده است وی به مرگ طبیعی درگذشته است.
وی چهارمین شهروند بحرینی بود که در ایران فوت می کند. از زمان اعلام خبر ورود ویروس کرونا به ایران طی هفته های اخیر تاکنون، رژیم بحرین اجازه بازگشت شهروندان بحرینی که به ایران سفر کرده اند را نمی دهد.
گفتنی است مسئولان بحرین اقدامات پادشاه، مجلس، وزارت خارجه و وزات بهداشت بحرین در پرونده بحرینی هایی که در ایران مانده اند و به بهانه شیوع کرونا از بازگشت آنها از ایران ممانعت می شود باعث انتقادهای شدید مردم و فعالان بحرینی و همچنین حیرت و عکس العمل های تند فعالان و شخصیت های کشورهای دیگر شده است و رژیم آل خلیفه متهم به عدم مسوولیت پذیری در قبال شهروندان بحرین است.
این در حالی است که تا کنون حدود ۲ هزار بحرینی که در ایران سرگردان به سر می برند در مشهد مقدس فوت کرده اند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- اینفوگرافیک / آمار وزارت بهداشت از مبتلایان به کرونا از ۲۰ تا ۲۱ اسفند
- آمار ابتلا به کرونا در استانهای ایران/اینفوگرافیک
- آخرین آمار کرونا در ایران؛ مبتلایان ۳۵۱۳ نفر؛ فوت شدگان به ۱۰۷ نفر رسید
- آخرین آمار کرونا در ایران؛ تعداد افراد فوتشده به ۷۷ نفر رسید
- آخرین آمار مبتلایان به کرونا در ایران؛ ۱۵۰۱ نفر/ تعداد فوتشدگان به ۶۶ نفر رسید