انهدام یک پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی در غرب یمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۴۲۴۵ سایت خوان

تسنیم : پدافند هوایی ارتش یمن و کمیته‌های مردمی یک فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را بر فراز آسمان الحدیده هدف قرار داد.

 وبگاه انصارالله گزارش داد، سامانه دفاع موشکی ارتش یمن و کمیته‌های مردمی بامداد امروز (سه‌شنبه) یک فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را در استان الحدیده (غرب یمن) سرنگون کرد.

بر اساس این گزارش، این پهپاد جاسوسی در حال انجام مأموریت‌های خصمانه خود بود که بر فراز آسمان منطقه «الفازه» شهرستان «التحیا» استان الحدیده هدف قرار گرفت و منهدم شد.

پدافند هوایی ارتش یمن روز پنجشنبه گذشته نیز یک پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را در منطقه «الخوبه» در جازان واقع در جنوب عربستان سرنگون کرد.

نیروهای پدافندی ارتش یمن از ابتدای جنگ ائتلاف سعودی علیه کشورشان در مارس ۲۰۱۵/فروردین ۱۳۹۴، ده‌ها فروند پهپاد جاسوسی ائتلاف سعودی را شکار کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن