به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله؛ همزمان با شیوع بیماری کرونا در سطح کشور مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله اعم از بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) و مجموعه مراکز تحقیقاتی این دانشگاه به ارائه خدمات تشخیصی و درمانی پرداخته و در صف اول درمان مبتلایان به بیماری کرونا بوده است.

در کنار انجام امور درمانی، فعالیت‌های تحقیقاتی در دانشگاه تقویت شده و با همکاری چند دانشگاه به بررسی مراحل ساخت واکسن کرونا پرداخته و پروژه ساخت هم اکنون آغاز شده است و طبیعتاً همچون سایر فعالیت‌های پژوهشی مشابه به انجام کارآزمایی بالینی و بررسی در نمونه‌های حیوانی و نهایتاً انسانی نیازمند است که به فراخور دستیافته‌ها به حداقل چند ماه زمان نیاز است.

در پی اعلام خبر دست‌یابی پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) به داروی ضد کرونا، عده‌ای افراد سودجو و کلاهبردار در فضای مجازی و سایت‌های نامعتبر اینترنتی با ادعای ارتباط با این دانشگاه اقدام به فروش جعلی داروی مذکور می‌کنند. این در حالی است که داروی ضدکرونا به تازگی وارد مراحل تست بالینی شده و پیش از تولید انبوه دارو نیازمند مجوزهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان غذا و داروست.

بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) این دست اقدامات مجرمانه در فضای مجازی را که امنیت روانی جامعه را مورد تهدید قرار می‌دهد با جدیت مورد پیگرد قانونی قرار خواهد داد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.