دیدار خلیفه حفتر با یک هیئت اروپایی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۲۵۱۶ سایت خوان

ايسنا : منابع آگاه از دیدار میان فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" با هیئتی از فرانسه، ایتالیا و آلمان خبر دادند.

 اسکای نیوز گزارش داد، نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" به رهبری خلیفه حفتر در بیانیه‌ای اعلام کردند که وی با هیئتی بلندپایه از فرانسه، ایتالیا و آلمان در مقر فرماندهی این نیروها در بنغازی دیدار و رایزنی کرد.

این هیئت متشکل از دو مشاور امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، مشاور سیاسی نخست‌وزیر ایتالیا، مشاور دیپلماتیک آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و سفرای این کشورها در لیبی بود.

طبق این بیانیه، در این نشست آخرین تحولات سیاسی و نظامی لیبی بررسی شد و حاضران در آن بر نقش فرماندهی کل نیروهای تحت امر خلیفه حفتر در نابودی "شبه نظامیان و گروه‌های تروریستی" تأکید کردند.

اعضای هیئت مذکور همچنین بر اهمیت ثبات لیبی برای کشورهای منطقه و برقراری صلح و ثبات در این کشور تأکید کردند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن