حاجی میرزایی: دانش آموزان، دروس خود را از رسانه ملی پیگیری کنند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۱۴۵۱ سایت خوان

مهر : وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر برقراری آموزش در کشور از دانش آموزان خواست تا دروس خود را از رسانه ملی پیگیری کنند.

در پی تصمیم ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا مبنی بر تعطیلی مدارس جهت جلوگیری از شیوع این بیماری، محسن حاجی میرزایی در پیامی نوشت: مصمم هستیم با استفاده از ظرفیت رسانه ملی و فضای مجازی، عقب افتادگی درسی دانش‌آموزان ناشی از تعطیلی به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا را جبران کنیم.

وی ادامه داد: نمی‌خواهیم در تقویم آموزشی تغییر ایجاد شود. جریان آموزش را به کمک معلمان و مدیران مدارس پیگیری می‌کنیم.

در اجرای دستور رئیس جمهور با برنامه‌ریزی انجام گرفته دانش آموزان با هدایت معلمان دروس را از رسانه ملی پیگیری کنند.

بر اساس دستور رئیس جمهور و با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین سازمان صدا و سیما، اقدامات لازم برای آموزش آنلاین و عمومی از طریق رسانه ملی انجام شده و دانش آموزان می‌توانند دروس خود را با هدایت معلمان از طریق رسانه ملی، بر طبق برنامه پیگیری نمایند.

خانواده‌ها و دانش آموزان می‌توانند برای آگاهی از برنامه پخش محتوای آموزشی از رسانه ملی به سایت وزارت آموزش و پرورش به نشانی medu.ir مراجعه فرمایند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن