شوخی جالب مدیری با اخبار هواشناسی دل و جگر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۳۱۰۱۸ سایت خوان

خبر آنلاین : برنامه «دورهمی»، شب‌گذشته (جمعه ۹ اسفند) شاهد شوخی مهران مدیری با شیوه اعلام میزان آلودگی هوای شهرها بود.

مهران مدیری در برنامه جمعه‌شب «دورهمی»، با وابستگی به دستگاه‌های دیجیتال از جمله مشکلی که در اعلام آلودگی هوای شهرها پیش آورده است، شوخی کرد. 

او در این‌باره گفت: «بخش عمده نا امیدی و منفی بافی بشر امروز، مربوط به زندگی دیجیتالی است، چون همه چیز را به دستگاه‌هایی واگذار کردیم که روح ندارند و درصد خطا بالاست.»

مدیری ادامه داد: «اخیرا اعلام کردند دلیل بالا بودن عدد آلودگی شهرستان پاکدشت، استقرار یک جگرگی سیار در نزدیکی ایستگاه سنجش آلودگی هوا بوده است. قرار شده است یک سنسور جدید در ایستگاه‌ها نصب شود تا دود دل و قلوه را از دود آلودگی جدا کند. اگر این سنسورها نصب شود، اخبار هواشناسی دل و جگر را جدا اعلام می‌کنند.»

او افزود: «در هر صورت چیزی که محرز است، بین هوای پاک و کباب، باید یکی را انتخاب کنید. شاید حاشیه جنوب تهران و برخی از شهرستان‌ها که هوای دل پذیری دارند، برای این است که نمی‌توانند کباب بخورند.»

 

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن