اتحادیه اروپا تحریم تسلیحاتی بلاروس را تمدید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۲۶۸۹۹ سایت خوان

تسنیم : اتحادیه اروپا روز دوشنبه تحریم‌های تسلیحاتی علیه بلاروس را تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ میلادی تمدید کرد.

به گزارش رویترز، اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که تحریم‌های تسلیحاتی علیه بلاروس تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ میلادی تمدید خواهد شد و دارایی‌های ۴ مقام این کشور توقیف می‌شود.

بر اساس این گزارش، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه بلاروس شامل ممنوعیت خرید و فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی است که برای سرکوب داخلی استفاده می‌شود. اتحادیه اروپا همچنین دارایی‌های ۴ مقام بلاروسی را توقیف و ممنوعیت سفر را علیه آنها اعمال کرده است.

این ۴ مقام بلاروسی متهم به دخالت در ناپدید شدن ۲ سیاستمدار مخالف، یک تاجر و یک روزنامه‌نگار در سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۰۰ میلادی هستند.

این محدودیت‌ها نخستین بار در سال ۲۰۰۴ میلادی علیه بلاروس اعمال شده و در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز در واکنش به آنچه اروپا "نقض استانداردهای بین‌المللی انتخابات و قوانین بین‌المللی حقوق بشر" خوانده است، با افزایش بیشتری روبه‌رو شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن