عضو ائتلاف الفتح: آمریکا در نتایج تحقیق ترور شهید قاسم سلیمانی دخالت می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۲۵۷۸۵ سایت خوان

ایرنا : عضو ائتلاف الفتح در پارلمان عراق تاکید کرد که ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شخصا در نتایج تحقیق ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس مداخله می‌کند.

«محمد البلداوی» در گفت وگو با خبرگزاری المعلومه با اشاره به اینکه آمریکا برای جلوگیری از اعلام نتایج ترور، فشارهای زیادی به دولت عراق وارد می‌کند، گفت: ترامپ همان گونه که دستور انجام عملیات ترور را داد، برای جلوگیری از انتشار نتایج تحقیقات در مورد ترور نیز شخصا مداخله خواهد کرد.

وی تاکید کرد که آمریکا فشارهای زیادی به دولت وارد می‌کند تا از نتایج تحقیقات جلوگیری کند.

این نماینده پارلمان با بیان اینکه نتایج تحقیقات ممکن است که ثابت کند شرکت های هواپیمایی بیگانه و کارمندان خارجی فرودگاه بغداد در ارائه اطلاعات عملیات ترور دست داشته اند، گفت: در صورتی که نتایج تحقیق مشخص کند که جاسوسان آمریکا در انجام ترور کمک کرده اند، بسیاری از حقایق روشن خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن