خاطرهای که سردار سلیمانی در دوران حیاتشان اجازه انتشار آن را نداده بود
ایسنا نوشت:سردار سلیمانی در حالی که اشک جاری شده بر گونههایش را پاک میکرد، گفت: «نمیدانستم دیگر پاهای خسته مادرم را نخواهم دید تا فرصت بوسیدن داشته باشم.»
مادربزرگوار سردار حاج قاسم سلیمانی که از دنیا رفتند، پس از چند روز با جمعی از خبرنگاران تصمیم گرفتیم برای عرض تسلیت به روستای قنات ملک برویم. با هماهنگی قبلی، روزی که سردار هم در روستا حضور داشتند، عازم شدیم. وقتی رسیدیم ایشان را دیدیم که کنار قبر مادرشان نشسته و فاتحه میخوانند. بعد از سلام و احوالپرسی به ما گفت من به منزل میروم شما هم فاتحه بخوانید و بیایید.
بعد از قرائت فاتحه به منزل پدری ایشان رفتیم. برایمان از جایگاه و حرمت مادر صحبت کرد و گفت: این مطلبی را که میگویم جایی منتشر نکنید. گفت: همیشه دلم میخواست کف پای مادرم را ببوسم ولی نمیدانم چرا این توفیق نصیبم نمیشد. آخرین بار قبل از مرگ مادرم که اینجا آمدم، بالاخره سعادت پیدا کردم و کف پای مادرم را بوسیدم. با خودم فکر میکردم حتماً رفتنیام که خدا توفیق داد و این حاجتم برآورده شد.
سردار در حالی که اشک جاری شده بر گونههایش را پاک میکرد، گفت: نمیدانستم دیگر این پاهای خسته را نخواهم دید تا فرصت بوسیدن داشته باشم.
شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و پدر و مادر بزرگوارش صلوات.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- آغاز مراسم وداع با پیکر سردار سلیمانی از کاظمین/ انتقال پیکر شهدا به مراسم تشییع/ تصاویر
- سردار سلیمانی در لباس خادمی امام رضا(ع)/ عکس
- پیکر مطهر شهدای ایرانی و عراقی بر دوش مردم/تصاویر
- توضیح الجبیر درباره بیانیه عربستان در پی شهادت سردار سلیمانی
- جزئیات جلسه ویژه کمیسیون امنیت ملی درباره شهادت سردار سپهبد سلیمانی