صادرات تجهیزات فنی از ایران به عراق
رضا رحمانی در مراسم رکورد تولید ایرانترانسفورماتور و راهاندازی بزرگترین مرکز خدمات پس از فروش ترانسفورماتور بیان کرد: دولت سعی میکند تسهیلکننده همه امور تولید در کشور باشد، هر چند معنی آن این نیست که همه درخواستها محقق شود بنابراین دولت همه امکاناتی که دارد مثل صندوق توسعه و بانکها و ستاد تسهیل از بخش خصوصی حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه واحدهایی که به مشکل میخورند، دولت پیگیر حل مشکل آنها خواهد بود گفت: دولت اختیاراتی دارد که تلاش میکند از بخش خصوصی و تولیدکننده حمایت کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید حمایت دولت از تولیدکنندگان و بخش خصوصی چگونه خواهد بود؟ گفت: حمایت دولت از تولیدکننده بخش خصوصی امری بدیهی است، لذا اولویت و راهبرد اصلی کشور این است که دولت از بخش خصوصی و تولیدکننده داخلی حمایت کند.
وی افزود: از امسال مهمترین راهبردی که دولت پیگیری کند نهضت ساخت داخل است، لذا حفظ وضع موجود تولید در واحدهای تولیدی و فعالسازی ظرفیتهایی که در برخی رشتهها و محصولات خاص صنعتی به خودکفایی رسیدهایم از اولویتهای اصلی دولت است.
رحمانی با اشاره به اینکه باید منافع عمومی را به منافع شخصی ترجیح بدهیم، گفت: حضور ما امروز در ایرانترانسفور نشان میدهد که حمایت از ساخت داخل و متکی به صنایع داخلی و تولیدکنندگان ایرانی میتواند ما را از کشورهای دیگر بینیاز و تحریمها را خنثی کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در داخل بازار مصرفی خوبی داریم و با 15 کشور همسایه در ارتباط هستیم که جمعیتی در حدود 600 میلیون نفر است. این بازارها یک بازار قابل توجهی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تابش نور خورشید در کشور در دنیا بینظیر است، گفت: میتوانیم از این مزیت استفاده کنیم و با احداث و راهاندازی نیروگاههای خورشیدی برق خوبی از این منابع خدادادی بگیریم.
رحمانی با تاکید بر اینکه برای استفاده از این منابع خدادادی باید تولید رونق بگیرد، افزود: متاسفانه با معضل بیکاری در کشور مواجه هستیم، پس اگر میخواهیم بیکاری در کشور ریشهکن شود، باید تولید در کشور رونق پیدا کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه خانواده صنعت، معدن و تجارت میتواند مشکل بیکاری را حل کند، اظهار داشت: رونق تولید کلید تمام مشکلات است.
وی افزود: ظرفیت خالی واحدهای تولیدی باید پر شود زیرا در گذشته حتی همین الان در برخی موارد وابستگیهایی به کالاهای وارداتی داریم. اگر بتوانیم این کالاها را در داخل تولید کنیم، بابت تحریمها آسیب کمتری خواهیم دید.
در ادامه این مراسم، مهرشاد اسلامپناه، مدیرعامل ایرانترانسفور ری با اشاره به اینکه علیرغم تمامی مشکلات و تحریمها امروز مفتخر هستیم که بیش از 10 کارخانه تعطیل را مجدد فعال کنیم، گفت: جلوگیری از توقف خط تولید و مشارکت و ایجاد سامانه یکپارچه ایرانترانسفو ما را در اهداف خود موفقتر خواهد کرد.
وی افزود: در حال حاضر در ایدهآلترین وضعیت تولید و تامین مواد اولیه و تولید ترانسفورماتور هستیم به طوری که توانستیم با تولید 1907 دستگاه ترانسفورماتور رکورد تولید ترانسفورماتور را امروز جشن بگیریم.
به گفته وی در 6 ماه نخست 50 درصد عقبافتادگی تولید داشتیم اما در 6 ماهه دوم این وضعیت را ترمیم کرده و تولید را ارتقا دادیم.
اسلامپناه ادامه داد: در حال حاضر ترانسفورماتورهای ایرانترانسفو به کشور عراق صادر میشود و این یک مزیت بزرگ برای ایران است.
وی بیان کرد: ایرانترانسفورماتور از ورشکستگی به سودآوری تبدیل شده و تلاش دارد در 6 ماهه اول سال آینده 100 نفر نیروی جدید و فعال را جذب کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.