کره شمالی هم در انتخابات آمریکا دخالت می کند
طبق گزارش پایگاه «UPI»، آژانس اطلاعات امنیت عمومی ژاپن در گزارش خود برای سال ۲۰۲۰ گفته کره شمالی ممکن است از اختلافات داخلی در آمریکا و کره جنوبی برای به دست آوردن امتیاز در مذاکرات استفاده کنند.
دستگاه اطلاعاتی ژاپن استدلال خودش را بر این ادعا استوار کرده که آینده مذاکره آمریکا و کره شمالی در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
در این گزارش همچنین ادعا شده کره شمالی در مذاکره با آمریکا نخستین طرفی نخواهد بود که تسلیم میشود و انتظار میرود به اقدامات تحریکآمیز بیشتر نظیر آزمایش هستهای یا پرتاب آزمایشی موشکهای قارهپیما رو بیاورد.
گفتوگوهای میان «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا بعد از دیدار دو مقام در ماه فوریه به بنبست رسیده است. کره شمالی در آن دیدار شرط خلع سلاح هستهای را رفع تحریمهای آمریکا اعلام کرده بود.
چین و روسیه به عنوان دو کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد از درخواست کره شمالی برای رفع تحریمها علیه این کشور حمایت کردهاند.
رسانههای کره جنوبی دیروز پنجشنبه گزارش داده بودند هواپیماهای جاسوسی ارتش آمریکا، در بحبوحه افزایش تنشها با کره شمالی و در آستانه پایان ضربالاجل پیونگیانگ به واشنگتن، بر فراز این کشور پرواز کردند.
به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» نیروی هوایی آمریکا از روز سهشنبه تا بامداد چهارشنبه در اقدامی کمسابقه چهار فروند هواپیمای جاسوسی خود را بهصورت همزمان بر فراز کره شمالی به پرواز درآورد.
دادههای شرکت ردیابی هواپیمایی «اِیرکرفت اسپاتس» نشان میدهد چهار فروند هواپیمای جاسوسی از مدلهای «بوئینگ آر.سی-۱۳۵»، نورثروپ گرومن ای-۸»، «آر. کیو-۴ گلوبال هاوک» و «آر. سی-۱۳۵ کبرا بال» مشغول انجام پروازهای شناسایی بر فرواز شبهجزیره کره بودند.
به نوشته یونهاپ، این هواپیماها که در ارتفاعهای ده و پانزده کیلومتری از سطح زمین پرواز میکردند، از پایگاه هوایی «کادِنا» در ژاپن برخاسته و ماموریت خود را از دریای چین شرقی آغاز کردند. یک فروند هواپیمای سوخترسان نیز در نزدیکی منطقه در حال پرواز بود.
رسانههای کره جنوبی پرواز همزمان چهار فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز شبهجزیره کره را «غیر معمول» توصیف کرده و آن را نشانهای میزان توجه فزاینده واشنگتن به اقدامات اخیر کره شمالی دانستند.
در هفتههای اخیر تنشها بین آمریکا و کره شمالی بالا گرفته به نحوی که چین مجبور شد از تمام طرفها بخواهد که خویشتنداری نشان داده و به مصالحه روی بیاورند.
دو هفته قبل بود که رسانه دولتی کره شمالی از انجام دومین آزمایش «مهم» در سایت موشکی «سوهائی» خبر داده و گفت از آن برای از نتایج این آزمایش برای تقویت «بازدارندگی استراتژیک هستهای» خود استفاده میکنند.
«کیم جونگاون» رهبر کره شمالی نیز پیشتر به واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی برای اتخاذ یک رویکرد منعطف در قبال کره شمالی مهلت داده بود تا «محدوده زمانی برای گفتوگو که در سخنرانی سیاسی رهبر عالی کره شمالی (۲۳ فروردین ماه) برای آمریکا معین شد، پایان امسال است».
همزمان با نزدیک شدن به موعد ضربالاجل رهبر کره شمالی به آمریکا، دولت پیونگیانگ هفته قبل با قطع امید تلویحی از مذاکره با آمریکا، گفته بود واشنگتن دیگر چیزی برای ارائه به ما در مذاکرات ندارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.