«می‌خواهیم کابینه‌ را ساقط کنیم و کم‌کم دنبال استیضاح روحانی برویم.» این اظهارنظر شهاب نادری، عضو فراکسیون ولایی مجلس، نشان از آن دارد که مخالفان دولت به قول معروف شمشیر را از رو بسته‌اند. آن هم در شرایطی که جمهوری اسلامی انواع و اقسام تهدید و تحدید را متوجه خود می‌بیند.

اکبر ترکان در واکنش به این نوع تحرکات رادیکالی اظهار کرد: این جمله‌ای که توسط یکی از نمایندگان مجلس گفته شده مطلب تازه‌ای نیست که کسی را متعجب کند. گروه‌های تندرو از فردای انتخابات ۹۲ یک لحظه هم دست از رویارویی با روحانی و دولتش برنداشته‌اند و به همین دلیل چنین اظهاراتی را نباید عجیب قلمداد کرد.

مشاور عالی پیشین رئیس‌جمهوری در ادامه صحبت‌هایش گفت: دفاع مقام‌ معظم‌ رهبری از تصمیم اخیر دولت در گران کردن بنزین یکی از فرازهای ممتاز ۳۰ سال رهبری آیت‌الله خامنه‌ای بود که در برهه‌ای فوق‌العاده حساس ایشان قاطعانه از تصمیم سوختی دولت دفاع کردند. این موضع‌گیری در شرایطی بود که به دلیل جو آن روزها کمتر کسی انتظار چنین واکنشی از رهبری داشت. پس باید گفت بعد از این نوع حمایت، اگر گروه‌ها یا اشخاصی باز هم درصدد مقابله با دولت برآیند، نشان می‌دهند التزام عملی به ولایت‌ فقیه ندارند.

او تاکید کرد: جالب اینکه خود را چهره‌های انقلابی اصیل معرفی می‌کنند و به این روشنی برخلاف منویات رهبری رفتار می‌کنند. کسی که ادعای ولایتمداری می‌کند، حتی اگر در قلبش ایمان داشته باشد که مثلاً امروز عید فطر است و رهبری فردا را روز عید اعلام کند، باید از نظر اعلام‌شده تبعیت کند.

ترکان ادامه داد:‌ البته این نکته مهم را باید در نظر گرفت که مردم خودشان به خوبی سره را از ناسره تشخیص می‌دهند و به همین دلیل دست‌وپا زدن‌های تندروها و آنهایی که به راحتی دست به فعالیت ضد منافع ملی می‌زنند نمی‌توانند کاری از پیش ببرند. البته خودشان هم می‌دانند هدف‌شان به بن‌بست خواهد رسید و تلاش‌هایشان فقط با این هدف است که خودی نشان بدهند و از حاشیه‌نشینی خلاص شوند.

وزیر دولت‌های هاشمی و خاتمی با اذعان به دشواری شرایط و سختی کار دولت گفت: در آمریکا، مرکزی تحت عنوان FFD با پول ۹ یهودی آمریکایی تشکیل شده که اصل فعالیتش را بر پایه دشمنی با جمهوری اسلامی و سنگ‌اندازی برای ایران گذاشته است. کارشناسان این مرکز به دونالد ترامپ پیشنهاد داده‌اند تحریم‌ها و فشارهای سیاسی علیه ایران به قدری تشدید شود تا ایران مجبور به تن دادن به مذاکره شود. در چنین حالتی که دشمن شب و روزش را صرف ضربه زدن به ما می‌کند، درست است عده‌ای در داخل افراطی‌گری پیشه و در چنین روزهای سختی در مسیر دولت مانع‌تراشی کنند؟ جواب این سوال قطعاً «نه» است.

اکبرترکان در پایان صحبت‌هایش گفت‌: باید دعا کرد تندروهای داخلی به خود بیایند تا به جای جدل‌های ضررسان داخلی، همه با هم و در کنار یکدیگر آماده مقابله با دشمنی دشمنان قسم‌خورده نظام و کشور باشیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.