شف: هیچ چیز بدتر از رئیس جمهور بی‌اخلاق نیست

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۹۶۶۸۴ سایت خوان

ايسنا : رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا اظهار کرد: رفتار دونالد ترامپ در قبال اوکراین "بسیار بدتر" از رفتار ریچارد نیکسون، رئیس جمهور اسبق آمریکا که منجر به سرنگونی وی شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آدام شف، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا و رهبر تحقیقات مربوط به استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به موضوع رسوایی سال ۱۹۷۲ "واتر گیت" که ریچارد نیکسون، رئیس جمهور اسبق آمریکا درگیر آن شده و به خاطرش استعفا کرد گفت: اتفاقاتی که ما در مورد مسئله ترامپ دیده‌ایم بسیار جدی‌تر از موضوع سرقت درجه سه از مقر حزب دموکرات است که محور رسوایی واتر گیت بود.

وی ادامه داد: در این جا ما داریم درباره موضوع گرو نگهداشتن کمک نظامی به یک کشور همپیمان ما در جنگ و همچنین موضوع گرو نگهداشتن دیداری در کاخ سفید به منظور اعمال فشار صبحت می کنیم و این خیلی فراتر از کارهای است که نیکسون انجام داد.

وی تاکید کرد: هیچ چیز خطرناک‌تر از "رئیس جمهوری بی اخلاق که خود را فرای قانون بداند" نیست.

آدام شف این صحبت‌ها را بعد از پایان فرآیند مربوط به ایراد شهادت ۹ شاهد در سه روز گذشته در جریان جلسات علنی مربوط به تحقیقات برای استیضاح ترامپ مطرح کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن