معاون روحانی: تعطیلی پنجشنبه‌ها در دولت تصو‌یب نشد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۸۹۹۰۵ سایت خوان

تسنیم : معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: با توجه به بار مالی زیادی که تعطیلی پنجشنبه ها به کشور هزینه می‌کند،‌ دولت از این طرح حمایت نکرد و تصویب نشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعطیلی پنجشنبه ها در کشور طرحی بود که نمایندگان مطرح کرده بودند و در دولت به بحث گذاشته شد و با توجه به اینکه در تقویم کشور تعداد روز های تعطیل بسیار است و این امر در کل استان‌ها موجب تعطیلی ادارات کارگاه‌ها و کارخانه ها و بنگاه‌های اقتصادی می‌شود لذا بارمالی خیلی زیادی را بر کشور تحمیل می‌کند و دولت با این طرح مخالفت کرد.

حسینعلی امیری با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: انتخابات یکی از مهمترین اتفاقات و رویداد های کشور است که اواخر امسال اتفاق می‌افتد و دولت در انتخابات یک مجری بی طرف است.

وی در ادامه تصریح کرد: انتخابات سه رخ دارد، یک رخ مردم، یک رخ مجری، یک رخ ناظر و دولت به عنوان مجری در انتخابات کاملاً بی طرف عمل می‌کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: آنچه برای دولت مهم است برگزاری یک انتخابات پرشور و پرشکوه بر اساس قانون است که همه سلایق و جریان های سیاسی داخل نظام در آن نامزد و مشارکت جدی داشته باشند.

ایشان در خصوص اجرای انتخابات به صورت الکترونیکی نیز گفت: وزارت کشور با شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات در حال تعامل است و با توجه به اینکه دولت از برگزاری انتخابات الکترونیکی استقبال می‌کند باید ببینیم چگونه و تا چه حد با شورای نگهبان به توافق می‌رسیم که نتیجه این موضوع را وزیر محترم کشور اعلام می‌کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن