توصیه جانسون به اردوغان درباره کردهای سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۸۲۴۱۳ سایت خوان

ایسنا نوشت: رئیس‌جمهور ترکیه طی مکالمه تلفنی با نخست‌وزیر انگلیس اهداف عملیات "چشمه صلح" را برای وی تشریح کرد.

 اسکای نیوز گزارش داد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه با بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس عصر شنبه تلفنی گفت‌وگو کرد.

اردوغان در این گفت‌وگو جانسون را در جریان عملیات "چشمه صلح" ترکیه در شمال شرق سوریه قرار داد و اهداف این عملیات را برای وی تشریح کرد.

رئیس جمهوری ترکیه با تاکید بر ادامه عملیات "چشمه صلح" نیروهای مسلح ترکیه تا زمان از بین بردن تهدید کامل یگان‌های مدافع خلق کرد و داعش در شمال سوریه مدعی شد: در نتیجه این عملیات، صلح و آرامش در شمال سوریه برقرار شده و زمینه بازگشت امن و داوطلبانه مهاجران سوری به کشورشان  فراهم خواهد شد.

جانسون اما از اردوغان خواست فورا عملیات نظامی کشورش در شمال شرق سوریه را پایان داده و مذاکره با کردها را شروع کند.

سخنگوی دفتر نخست وزیر انگلیس تاکید کرد: جانسون بر آمادگی کشورش و دیگر شرکای بین‌المللی برای حمایت از انجام مذاکرات با هدف حصول آتش‌بس تاکید کرد.

جانسون نسبت به عملیات نظامی ترکیه که احتمالا پیشرفت‌های به دست آمده علیه داعش را از بین می‌برد، هشدار داد.

وی افزود: این ماجراجویی ترکیه منجر به عمیق شدن وضعیت انسانی مرزی در منطقه می‌شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن