بیرانوند:‌همسرم آرزو داشت یک روز به ورزشگاه آزادی بیاید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۸۱۶۲۱ سایت خوان

ایرنا : دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان از حضور همسر و دخترش درورزشگاه آزادی در دیدار مقابل کامبوج ابراز خرسندی کرد و گفت: همسرم همیشه آرزو داشت یک روز به ورزشگاه آزادی بیاید.

«علیرضا بیرانوند» در پایان دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کامبوج که با نتیجه ۱۴ بر صفر به سود تیم ملی کشورمان پایان یافت، با اشاره به حضور زنان برای نخستین بار در ورزشگاه آزادی از جمله همسر و دختر خودش گفت: همسرم آرزو داشت یک روز به ورزشگاه آزادی بیاید و دیدار تیم ملی ایران را از نزدیک تماشا کند و خوشحالم از اینکه با شادی ورزشگاه را ترک کردند. 

دروازه‌بان تیم ملی درباره مهار ضربه پنالتی نیز  اظهار داشت:  از اینکه ضربه پنالتی را مهار کردم و مقابل همسرم شرمنده نشدم خوشحالم. 

بیرانوند اضافه کرد: در مجموع امروز با حضور زنان در ورزشگاه، جو بسیار خوبی حاکم بود و به خاطر این اتفاق مبارک به مسئولان تبریک می‌گویم و امیدوارم این حضور تداوم داشته باشد. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن