محمدجواد کولیوند، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس درباره نقش پول‌های کثیف در انتخابات گفت: در مورد نقش پول‌های کثیف در انتخابات باید گفت پول‌های کثیف در همه دنیا می چرخد و در مواد مخدر و باندهای متعدد قاچاق کالا هم وجود دارد و بخشی از آن- که البته میزانش مشخص نیست و باید آن را برآورد کرد- ممکن است به انتخابات سرریز شود و قطعاً می‌تواند در تعیین سرنوشت انتخابات تاثیرگذار باشد.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افرادی هم هستند که از این موضوع سوءاستفاده می‌کنند. البته ما قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با کالای قاچاق و گمرکات را داریم و در صورتی که احساس شود دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی باید نظارت‌ها را بیشتر کنند تا جلوی بریز و بپاش‌ها و هزینه‌های خارج از عرف نامزدهای انتخاباتی را بگیرند، باید این اتفاق بیفتد.

کولیوند همچنین گفت: دستگاه‌های نظارتی و امنیتی باید جلوی هزینه‌کردهای خارج از عرف انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی را بگیرند و با آنها برخورد کنند تا مشخص شود این پول‌ها از کجا به دست آمده است.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور توضیح داد: اگر نماینده و نامزد انتخاباتی قرار باشد با پول کثیف به مجلسی بیاید که عصاره ملت است، آن فرد دیگر نماینده مردم نیست بلکه نماینده دشمن است. بنابراین اگر کسی قرار است وارد مجلس شود، باید پاک باشد.

او اضافه کرد: نمی‌گوییم نامزدی مجلس خرج ندارد، اما نباید این هزینه‌کرد خارج از عرف باشد. آن فرد باید بداند هزینه‌کردهای غیراستانداردش برای او در آینده مشکل‌ساز و دردسرآفرین خواهد بود.

نماینده مردم کرج در مجلس ادامه داد: افرادی که برای نماینده‌ای هزینه‌های سنگین می‌کنند تا رأی بیاورد، در آینده قطعاً از او توقعات و انتظاراتی دارند که ممکن است خارج از روال و قانون باشد.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس با تاکید بر اینکه مواجهه با پول‌های کثیف نیازی به مصوبه جدید مجلس ندارد گفت: قانون مبارزه با پولشویی یعنی با پول‌های کثیف مقابله کنیم، پس نیازی به قانون جدید ندارد و همه دستگاه‌های نظارتی و خود نامزدها باید مراقب چنین پدیده‌ای باشند و اجازه ندهند هر کسی دور آنها باشد، همچنین باید مراقب هزینه‌کردها و منبع و منشاء آن پول‌ها باشیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.