موسوی: پرسپولیس اتفاقی برنده شهرآورد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۷۵۲۶۵ سایت خوان

ایرنا : پیشکسوت استقلال گفت: این که پرسپولیس برتری چشمگیری نسبت به استقلال داشت، درست نیست و آن‌ها روی یک اتفاق و حادثه موفق شدند دروازه استقلال را باز کنند.

«علی موسوی» اظهار داشت: شکست در شهرآورد از نظر روحی روانی می‌تواند تبعات سنگینی را برای استقلال به همراه داشته باشد.

وی افزود: استقلال شهرآورد را خوب شروع کرد و نسبت به پرسپولیس نمایش بهتری را به اجرا گذاشت. آنها در نیمه دوم تا حدوی دچار افت فنی شدند.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: اگر پنالتی «علی کریمی» تبدیل به گل می‌شد جریان بازی به سود استقلال تغییر پیدا می‌کرد و شاید این تیم باز هم می‌توانست دروازه پرسپولیس را باز کند.

موسوی تصریح کرد: این که پرسپولیس برتری چشمگیری نسبت به استقلال داشت، درست نیست و آن‌ها روی یک اتفاق و حادثه موفق شدند دروازه استقلال را باز کنند.

وی تاکید کرد: استراماچونی مربی بزرگی است و در این مقطع نباید تمام کاسه‌کوزه‌ها را سر او شکست؛ باید به این مربی زمان داد تا بتواند در استقلال تاکتیک‌هایش را جا بیندازد.

بازیکن اسبق استقلال در پایان گفت: هنوز هفته‌های زیادی تا پایان لیگ برتر باقی مانده است و استقلال  این فرصت را دارد با پیروزی‌هایی که در هفته‌های آینده کسب می‌کند از بحران فعلی خارج شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن