علی امام در گفت وگو با ایسنا، در مورد مقاومت ایستگاه‌های مترو در برابر حملات پرتویی با بیان اینکه ایستگاه مترو قیطریه، مقاوم در برابر حملات پرتویی طراحی شده است گفت: ایستگاه مترو قیطریه به عنوان ایستگاه پایلوت بگونه‌ای طراحی شد که در برابر حملات پرتویی از جمله حملات میکروبی، شیمیایی، هسته‌ای و ... مقاوم باشد.

وی با بیان اینکه در زمان مدیریت هاشمی در مترو، ساخت این ایستگاه نمونه در دستور کار قرار داشت اما با تغییر مدیریت این مهم فراموش شد افزود: برنامه‌ریزی بر این بود که ایستگاه مترو قیطریه به صورت پایلوت مقاوم در برابر حملات مختلف ساخته شود اما متاسفانه نیمه کاره رها شد و این الگو (مقاوم در برابر حملات) در طراحی سایر ایستگاه‌ها دیگر در مدیریت قبلی شهر مدنظر قرار نگرفت.

مدیرعامل متروی تهران  با تاکید بر اینکه تمامی ایستگاه‌های مترو در برابر زلزله مقاوم هستند، اظهار کرد: البته در مورد ساخت ایستگاه‌های جدید جلسات متعددی با سازمان پدافند غیرعامل داشتیم و کمیته مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مترو نیز راه اندازی شده است اما دقت داشته باشید که ایستگاه‌های خط شش و هفت مترو ساخته شده و استانداردهای پدافندی برای خطوط جدید است.

امام با بیان اینکه اعمال ضوابط و مقررات پدافند غیرعامل در پروژه‌های زیرساخت شهری و لحاظ کردن آن در همه جوانب مطالعاتی، طراحی و اجرا بسیار حائز اهمیت است  گفت: چرا که خطوط مترو از زیرساخت‌های بزرگ شهر به شمار می‌آید که روزانه جمعیت قابل توجهی از شهروندان را در نقاط مختلف جا به جا و خدمت‌رسانی می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.