اقدام عجیب ورزشکار نیوزلندی در حین ترن سواری + فیلم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۶۹۹۶۰ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : دوربین جلوی ترن هوایی در شهربازی صحنه‌ای شگفت انگیز از ورزشکار نیوزلندی را ضبط کرد.

ورزشکار نیوزلندی ساموئل کمف که برای تعطیلات به اسپانیا سفر کرده بود، خاطره‌ای به یاد ماندنی را در این سفر ثبت کرد.

او که در این سفر به شهربازی رفته بود تا پر سرعت‌ترین تره هوایی در اروپا را امتحان کند با اقدامی عجیب سوژه داغ شبکه‌های مجازی شد.

او در این ترن در حالیکه در نقطه اوج قرار داشت و ترن با سرعت ۱۳۴ کیلومتر در سرعت در حال حرکت بود، گوشی آیفون ایکس مسافر جلویی را که در حال پرواز بود روی هوا به طرز شگفت انگیزی گرفت.

او با واکنش خیلی سریع فهمید چه اتفاقی افتاده و دستش را دراز کرد و جلوی خسارت را گرفت. پس از پایان سفر کمپ سراغ صاحب گوشی که روی زمین به دنبال آن می‌گشت، رفت و گوشی را صحیح و سالم تحویل داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن