برانکو:۱۱بازیکنم در اردو بودند اما باز هم راضی‌ام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۶۹۴۹۰ سایت خوان

خبر آنلاین : سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی الاهلی بعد از پیروزی در دیدار تدارکاتی مقابل دسته اولی عربستان از عملکرد بازیکنان ابراز رضایت کرد.

تیم فوتبال الاهلی با هدایت برانکو، سرمربی سابق پرسپولیس در دیداری دوستانه موفق شد تیم ضمک دسته اولی این کشور را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد.

برانکو بعد از این پیروزی گفت: این دیدار پیش از دیدار با الوحده برای ما مفید بود. در این بازی ما ۱۱ بازیکن اصلی خود را به خاطر حضور در اردوی تیم های ملی کشورشان نداشتیم اما من از عملکرد بازیکنانم در این بازی راضی هستم. مخصوصا آنهایی که فرصت بازی نداشتند خودشان را در این بازی نشان دادند.

وی درباره حضورش در چین گفت: من به مدت ۴ روز در اجلاس مربیان برتر  آسیا حضور داشتم و در کنفرانس بحث هایی  درباره چگونگی پیشرفت فوتبال قاره آسیا مورد بررسی قرار گرفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن