رایزنی تلفنی «بوریس جانسون» با «عبدالفتاح السیسی»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۵۶۱۶۲ سایت خوان

فارس : نخست‌وزیر انگلیس در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور مصر، بر ایفای نقش محوری قاهره در تحولات منطقه‌ای تاکید کرد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس دیشب با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

«بسام راضی» سخنگوی ریاست‌جمهوری مصر گفت که السیسی ضمن ابراز تبریک به جانسون به مناسبت عهده‌داری منصب نخست‌وزیری، بر علاقه‌مندی خود برای توسعه روابط دو کشور در مرحله آینده تأکید کرد.

جانسون نیز به نوبه خود گفت که قصد دارد روابط دوجانبه با مصر را به خصوص در زمینه اقتصادی و توسعه‌ای ارتقا دهد.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، نخست‌وزیر انگلیس همچنین دستآوردهای مصر در زمینه توسعه اقتصادی را ستود.

جانسون گفت که به ایفای نقش محوری و موثر مصر به عنوان مرکز ثبات منطقه غرب آسیا امیدوار است.

وی افزود که تمایل دارد با السیسی در حاشیه نشست‌های هفت کشور بزرگ صنعتی «G۷» که قرار است ماه جاری در فرانسه برگزار شود، دیدار کند.

جانسون و السیسی همچنین راهکارهای تقویت و توسعه روابط دو کشور را بررسی و درباره تلاش برای پیشبرد روند روابط دوجانبه و مقابله با چالش‌های پیشروی منافع دو کشور توافق کردند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن