رامین اسکندری، در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق، گفت: یکی از مهم ترین علل مرگ و میر در ایران سکته های قلبی است که بالاترین آمار فوتی ها بعد از حوادث را به خود اختصاص می دهد.

وی با اشاره به اینکه افزایش آگاهی مردم جهت پیشگیری و درمان به موقع و سکته‌های قلبی بسیار حائز اهمیت است گفت هر چه اقدامات لازم برای بیمار دچار حمله قلبی سریع‌تر صورت گیرد شانس حیات آن نیز بیشتر خواهد شد و هرچه دیرتر به پزشک ارجاع داده شود و اقدامات درمانی صورت گیرد آسیب به قلب بیشتر شده و شانس زنده ماندن بیمار نیز کاهش می‌یابد.

فلوشیپ فوق تخصصی اینترونشنال کاردیولوژی، ادامه داد: امروزه روش استفاده از استنت برای باز کردن رگ قلب یا به اصطلاح همان فنرزنی در کمک به بیمار بسیار مهم است و در کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق تلاش شده که جدیدترین دستاوردهای علمی و مشکلات و راه‌های مواجهه با آن را به افرادی که با این حوزه در ارتباط هستند ارائه دهیم.

اسکندری گفت: استفاده از بالن برای بیماران دچار حمله حاد قلبی در بخش آنژیوگرافی جزو روش‌های موفق نسبت به روش‌های دارویی تنها است و شانس زنده ماندن بیمار را به میزان بسیار زیادی افزایش می دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون و چربی بالا و افرادی که سابقه فامیلی سکته قلبی دارند همچنین افراد سیگاری بیشتر در معرض ابتلا به سکته های قلبی هستند.

این متخصص قلب و عروق در مورد علائم هشداری سکته‌های قلبی، گفت: درد قفسه سینه از فک تحتانی تا ناف باید جدی گرفته شود چرا که می‌تواند این مشکل نشان دهنده سکته قلبی باشد همچنین درد در قفسه سینه ممکن است همراه با نفس تنگی و تپش قلب، تهوع و تعریق باشد ولی علامت اصلی درد پشت جناق قفسه سینه است که با افزایش فعالیت بدنی شدت می‌یابد.

وی افزود: در بیست و یکمین کنگره تازه های قلب و عروق در زمینه پیشرفت در درمان دارویی نارسایی قلبی، پیشرفت در درمان های دارویی آریتمی قلبی و درمان های نوین دارویی ایسکمی قلب، جدیدترین دستاوردها ارائه و اساتید و صاحبنظران برجسته نظرات خود را مطرح می‌کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.